Ervaringen

Ervaringen typetje inhuren

Referenties van typetjes-inhuren.nl

Bij Gaby kun je verschillende soorten typetjes inhuren. Op deze pagina vindt u een aantal referenties van opdrachten waar ik “Gaby  als typetje gespeeld heb.

26 April: verjaardagsfeestje man 60 jaar
Ik ben zelf Belgisch en kan stellen dat Heidi perfect Vlaams spreekt. Ze is komisch maar ook een goede zangeres die met haar liedjes iedereen in feeststemming brengt.

27 Maart 2019: Kick off Kermis Uden 2019. Gaby was een zeer goede presentatrice en we gaan zeker nog vaak gebruik maken van haar diensten.

2 Februari: Feestje van mijn man werd 60 jaar
De act was een groot succes geworden. Ze kwam op een leuke manier binnen en trok meteen alle aandacht. Zowel mijn man als de gasten hadden er plezier in.

Juni, Oktober en November 2018: Gaby heeft ons 4 maal geholpen tijdens het spel van de dames kletskoek. Wij zetten ons in voor de stichting Sterk zonder stigma. Hierbij deed Gaby typetje op maat. De klik en de groei in spel en team work . Erg leuk, goede inzet, we danken haar en waren enorm blij met haar.

11 November 2018: Hoi Gaby, ik wil je graag een review geven over je fantastische optreden gistermiddag op mijn Sarah feestje, want wat heb ik ervan genoten, maar ook: wat hebben mijn familieleden en vrienden ervan genoten. Ongelofelijk knap hoe je iedereen benaderde (n.a.v. de anekdotes die ik je had toegezonden) met de juiste verhalen en met de vrolijkste kwinkslag. En je optreden daarbij als Prinses Beatrix was echt geslaagd; je bent niet uit je rol gevallen! Top hoor, en ook hoe je met ons bingo hebt gespeeld; met hart en ziel. Super bedankt voor deze extra bijdrage aan mijn gezellige feestje, en ik beveel je graag bij anderen aan.

9 November 2018: ’t Moaske in de Moer: Foute Non en Oma Sjaan hebben hun best gedaan en dat is gelukt de mensen hebben gelachen en plezier gehad. We hadden niet anders verwacht, want in de zomer deed je het ook al zo leuk. Bedankt weer.

23 September 2018: Raamvallei Duo Marathon. Oma Sjaan bij het ontvangst en warming up, gezellig. En de start met Beatrix, geweldig.

6 juli 2018: ’t Moaske in de Moer: Oma Sjaan komt eraan, de gasten vonden het erg leuk. En Oma Sjaan was helemaal een hit. Tot een volgende keer Gaby

3 juli 2018:  Ontbijtsessie. Super leuk. Het optreden was zeer goed aangepast naar ons thema en ons voorgesprek. Daarnaast is Gaby een heel fijn mens om contact mee te hebben. Een aanrader dus!

10 Maart 2018: Marie Clair en Rotterdamse Annie. Bedrijfsfeestje. Deze act was echt leuk. Super spontaan, open en vriendelijke dame. En het leuke was het verrassingseffect bij aankomst van de gasten. Ik adviseer deze act zeker. Echt leuk

24 Februari 2018: High tea bij verzorgingstehuis Castella in Cuijk. Bewoners met hun familie krijgen lekkere hapjes en worden vermaakt door schoonmaakster Annie. De bewoners hebben overall erg van genoten.

27 Januari 2018: Anneke wordt 50 en viert dit met een camping feest. Oma Sjaan kwam gezellig langs en heeft bij iedereen een babbeltje gemaakt. En met de kinderen zelfs nog staan te badmintonnen. Een leuke aanvulling.

17 November 2017: De schoonmaakster Rotterdamse Annie, wat een feestbeest. Ontzettend genoten van Annie. Tijdens het schoonmaken houdt ze gezellige kletspraatjes met de gasten en ze voelt de sfeer perfect aan. Aanrader!

4 november 2017: Marie Clair heeft de gasten heel goed vermaakt. Ze was een leuke humoristische aanvulling op onze avond. Ik zou Marie Clair absoluut aanbevelen.

28 Oktober 2017: 40 jarige bruiloft Alphen ad Rijn. Afgelopen zaterdag heeft Gaby een perfecte bijdrage aan ons feest gegeven. Ze verwelkomde onze gasten als de vrolijke Rotterdamse schoonmaakster. Later kwam ze terug als Belgische Heidi, wat een metamorfose. Vele hadden niet in de gaten dat het 1 en de zelfde dame was.

5 april 2017, Foute bingo bij de zorg dames van Brabantzorg. Wat een foute prijzen, maar Oma Sjaan paste in het plaatje.

3 januari 2017, Nieuwjaarsborrel bij de brandweer, was lol en lachen met Tante Winnie.

9 oktober 2016: Annie en Oma Sjaan kwamen langs op ons Diner Dansant. Wij ouderen hebben erg met haar gelachen en een aantal hebben nog een dansje gedaan met oma Sjaan. Die was nog aardig goed ter been.

3 september 2016: 10 jarig jubileum van de firma Flexibility. Wat een pracht feest en een pracht locatie. Leuk ontvangen door een dame in bontjas die erg enthousiast was en barsten van de energie, met op de achtergrond een Saxofonist. Goede binnenkomer!

26 april 2016: Dank u wel koningin Maxima dat u bij onze bewoners op bezoek wilde komen. Ze hebben genoten en ze waren allemaal onder de indruk dat er iemand van de koninklijke familie op bezoek was. Je was erg lief voor onze bewoners en maakte met iedereen een praatje of gaf ze een hand. geweldig!

2 april 2016: Mijn 50 jarig feest was een succes mede dankzij jou. De gasten vonden het erg leuk. Dank je wel. gr Paul

08 Januari 2016: Onze teambuilding avond werd gezellig opgeleukt met een Quiz gepresenteerd door Tante Winnie. Alle collega’s deden mee en er is veel gelachen.

08 Januari 2016: Nieuwjaarsborrel Jan Linders

Het was weer een gezellig feest. Hapjes en drankjes, we kwamen niks te kort. En dan een onverwachte gezellige wending. De Surinaamse Winnie die ons gezelligheid kwam brengen en mensen voor de gek hield. Dank u Winnie.

12 December 2015: Marian&Bert.

Feest: 65 jaar en Oma Sjaan was daar voor de ontvangst van alle gasten. Wat een gezelligheid en drukte, daar keken de meeste gasten wel van op. Ze vonden het erg leuk!

22 Oktober 2015 : Ouderen in beweging

De info avond stond in teken van ouderen in beweging. Oma Sjaan heeft de mensen op gezellige wijze ontvangen. Voordat het officiele gedeelte begon heeft Oma Sjaan op zeer grappige wijze met alle ruim 100 ouderen een kleine Warming Up gedaan en door haar enthousiasme had ze daadwerkelijk alle aanwezige op de been. Geweldig gedaan Sjaan!

17 oktober 2015 : Busrit Boxmeer naar Vinkel

Ons busritje naar het Themafeesten restaurant werd hilarisch verstoord door de Rotterdamse Annie die stond te liften. En met haar grappige eigengemaakte kruiswoordpuzzel had ze de hele bus mee en het was echt lachen met z’n alle.

1 juli 2015 : Boxmeer ouderavond

Gaby heeft als typetje kleutertje Klaartje ons geassisteerd op een ouderavond. En dat heeft ze erg leuk gedaan. Dank je wel.

6 Juni 2015: Uden opening milieustraat

Typetje vuilnisvrouw was op de officiele opening van de milieustraat in Uden. Ze bracht op een leuke manier afval scheiden bij de mensen onder de aandacht en gaf mensen een spreekwoordelijke draai om de oren als ze nog te weinig met afvalscheiden deden. Bedankt Gaby.

13 mei 2015: All Secure

Oma Sjaan was gevraagd om onze Work Well week te openen. Dat deed ze vol enthousiasme door een energieke warming up, daarop volgend presenteerde ze een korte kennis quiz en ter afsluiting een heerlijke lachtherapie.