Typetje Kaatje K S Kletskous

typetje kaatje kletskous
typetje kaatje kletskous
typetje kaatje kletskous

typetje kaatje k s Kletskous

Typetje Kaatje K S Kletskous kunt u via deze website boeken. Onze gezellige, grappige, snelle, razende en soms een iets wat klungelige reporter. Ze werkt voor de radio en uitgeverij Hollandse Nieuwtjes.

De lente in bloei, feesten maar. Dit voorjaar uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren. Maar ook straks in de zomer kunt u 1 van onze typetjes boeken!

Op deze website vindt u informatie over typetje Kaatje Kletskous en andere typetjes. Je kunt haar of een van de andere typetjes inhuren voor bedrijfsfeesten, evenementen en partijen.

Kaatje kan op uw bruiloft de gasten tijdens uw receptie ontvangen of later tijdens het feest ze de hemd van het lijf vragen over het bruidspaar en om leuke anekdotes vragen en hier een verslag over uitbrengen. Eventueel met een foute fotograaf, want dit moet natuurlijk vast gelegd worden. ( leuk om later als bruidspaar terug te lezen ) Kaatje met fotograaf is een hilarische combi. Voor bruiloft of bedrijfsfeest.

Op bijvoorbeeld uw 25 jarige bedrijfsjubileum kan ze interviews houden bij met personeel/werknemers en aanhang.

En op grote evenementen of bijeenkomsten kan ze de gasten bij binnenkomst ontvangen en ze vlug een paar vragen stellen 🙂

Neem gerust contact met ons op door te mailen naar gaby@typetjes-inhuren.nl of te  belllen met 06-47563529. Of u vult ons contact formulier in op deze website onder kopje contact.

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuwe typetjes die wij u vanaf nu kunnen aanbieden zijn:

TYPETJE SHELLY SECURITY, Dom blondje in de beveiliging. Zet haar aan de deur en er durft geen boef meer binnen.

TYPETJE NON AGATA, een ondeugende non 🙂

TYPETJE GLITTER EN GLAMOUR, een heerlijk fout roze en alles vloekt, maar zo’n leuke dame.

TYPETJE BEATRIX, voor al uw koninklijke feesten.

Wat doet typetje kaatje kletskous zoal?

Met haar grappige maar iets wat nasale stem stelt ze scherpe vragen en maakt ze het de gasten soms lastig en zet ze voor het blok, maar er zal vooral veel gelachen worden met Kaatje Kletskous. Ze neemt dus soms geen blad voor de mond hihihi

Typetjes-inhuren in Brabant.

Zie hier kaatje kletskous in actie.

Wilt u Typetje Kaatje Kletskous inhuren?

Boek typetje kaatje kletskous voor uw  verjaardag, evenement, jubileum, kerstviering, nieuwjaarsborrel en bedrijfsfeest. Wilt u typetje kaatje kletskous inhuren? bel of mail en vraag naar de mogelijkheden.

typetje-kaatje-k-s-gaby-van-beest