typetje marie clair

typetje marie claire
typetje marie claire
typetje marie claire

typetje marie clair stelt zich graag aan u voor.

In deze coronatijd zit feesten er niet in, maar wilt u toch iets leuks doen prive, binnen uw bedrijf of voor uw klanten, maak dan een leuk filmpje met 1 van mijn typetjes. Bijvoorbeeld een promofilmpje van uw nieuwste producten, een kerstgroet ipv een kaartje of tijdens de 5 december periode een leuk filmpje van 1 van de leukste pieten van Nederland.
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

VANAF NU ZIJN ALLE TYPETJES OOK ONLINE TE BOEKEN.

Spelen en zingen, een live optreden via webcam bij u in de woonkamer of bedrijf!!

De zomer in bloei, feesten maar. Deze zomer uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren. Gezellig 1 van onze typetjes boeken!

En dit kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Typetjes Marie Clair zegt: Goedendag lieve mensen. Mijn naam is Marie Clair Dreesman-Blokker. U kent vast mijn familie wel, want weet u, ik ben van goede komaf. Mijn man is van de Dreesman familie, van V&D voor de gewone burger.

Zelf ben ik een dochter van Blokker. U kunt dus wel begrijpen dat ik me niet vaak onder het “normale” volk bevind, al vind ik zo’n fuifje enorm mieters. Dus heeft u een gewoon, maar gezellig feestje dan kom ik u graag bezoeken. In uw woonkamer of een zaaltje in het dorp. Dan kom ik Diva Marie Clair de boel eens flink op stelten zetten. In Den Bosch, Uden, Oss, Ravenstein, Nijmegen, Groesbeek Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Marie Clair zeker bellen.

Typetje Marie Clair is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op maat voor uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Op uw wensen gericht zal Typetje Marie Clair de avond invullen, met haar humor en arrogante aanwezigheid, neus in de lucht en lipjes getuit. Dit is een pittige, maar gezellige tante dit Typetje Marie Clair .

Naast Typetje Marie Clair kun je ook andere typetjes inhuren.

En zelfs is voor typetje Marie Clair een playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie kan ze presenteren met haar heerlijk KAK accent. Ik ben dol op party’s en Bingo’s 🙂

Oh ja en nog voor de dames onder ons, als u nu een Gooise Vrouwen dag/ Glitter en Glamour Bingo of High tea organiseert en u zoekt iemand om te presenteren en/ of mede organiseren, dan kunt u mij zeker vragen. Nou, dag hoor. Bel 06 47563529

Na deze zomer, staat in het najaar ook typetje Marie Clair weer voor u klaar. Neem contact op met typetjes-inhuren.nl

Maar ook nu kunt u  een typetje inhuren voor al uw bijeenkomsten in de meest feestelijke periode van het jaar, kerstviering, kerstborrel, kerstfeest,bedrijfsfeest, eindejaarsviering en nieuwjaarsborrels, kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuwe typetjes die wij u vanaf nu kunnen aanbieden zijn:

TYPETJE SHELLY SECURITY, Dom blondje in de beveiliging. Zet haar aan de deur en er durft geen boef meer binnen.

TYPETJE NON AGATA, een ondeugende non 🙂

TYPETJE GLITTER EN GLAMOUR, een heerlijk fout roze en alles vloekt, maar zo’n leuke dame.

TYPETJE BEATRIX, voor al uw koninklijke feesten.

Marie Clair in aktie!

BOEK HIER UW TYPETJE