Typetje Oma Sjaan

typetje oma sjaan
typetje oma sjaan
typetje oma sjaan

Typetje Oma Sjaan.

Op deze pagina vindt u Oma Sjaan. een veel gevraagde Sara. Oma Sjaan is een erg gezellige maar brutale en ondeugende grappige oma. 🙂

Word je binnenkort 50 en denk je, dit wil ik gaan vieren! Vraag dan typetje oma Sjaan om er wat leuks van te maken. Dus ziet u Abraham of Sara, bel me.

Ze kan de gasten ontvangen en brengt de mensen direct bij binnenkomst in verbazing en aan het lachen. Ik zou zeggen, het feest kan beginnen, want de brabantse oma Sjaan is binnen, de leukste Sara van de regio. Zelf zou Oma Sjaan zeggen: de leukste Sara van het land.

De lente in bloei, feesten maar. Dit voorjaar uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren. Maar ook straks in de zomer kunt u 1 van onze typetjes boeken!

En dit kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Wie is typetje oma Sjaan. Oma Sjaan is een beetje een oude mopperkont (met de nadruk op kont)! Totdat ze een paar knappe mannen in het vizier heeft… Pas dus maar op dames, want deze oma sjanst er op los!! Ze houdt van een dansje en een neut op z’n (al)tijd. Stil zitten kan ze niet. Ja voor haar leeftijd zit ze lekker in der (flinke)velleke. Oma Sjaan is zo’n typetje/ vrouwke, da rent zich rot en der mondje staat nie stil. En Muu worde doar van hihihi

Typetje Oma Sjaan is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Een act op maat. Op uw wensen gericht zal Typetje Oma Sjaan de avond invullen, met haar humor en aanwezigheid, ze neemt geen blad voor de mond. Dit is een pittige tante die Oma Sjaan. Naast typetje Oma Sjaan kun je ook andere typetjes inhuren.

En zelfs een bingo, playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie kan ze presenteren met haar heerlijke Brabantse accent.

Mocht u een Feest of partij hebben in Nijmegen, Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Oma Sjaan zeker bellen.

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuwe typetjes die wij u vanaf nu kunnen aanbieden zijn:

TYPETJE SHELLY SECURITY, Dom blondje in de beveiliging. Zet haar aan de deur en er durft geen boef meer binnen.

TYPETJE NON AGATA, een ondeugende non 🙂

TYPETJE GLITTER EN GLAMOUR, een heerlijk fout roze en alles vloekt, maar zo’n leuke dame.

TYPETJE BEATRIX, voor al uw koninklijke feesten.

Oma Sjaan de mopperkont in aktie!

BOEK HIER UW TYPETJE