typetje amerikaanse dame ashly

ashly typetje amerikaanse dame
ashly typetje amerikaanse dame
ashly typetje amerikaanse dame

typetje amerikaanse dame ashly

 

De lente in bloei, feesten maar. Dit voorjaar uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren. Maar ook straks in de zomer kunt u 1 van onze typetjes boeken!

En dit kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Typetje Amerikaanse dame Ashly zegt: Hai my name is Ashly and ik ben een Amerikaanse dame. Ik zou graag op uw feest langs komen, to bring some Happiness and lots of fun. Voor u maak ik van uw gasten foto’s. Geen gewone foto’s, maar very grappige en grazy pics. Bij binnenkomst van uw guests, kan ik ze ontvangen en vastleggen op een foto met a funny hoed of grazy brilletje. Dit concept past perfect bij een bruiloft.

Voor hilarische momenten op uw feest, en speciaal op uw bruiloft, but also na het feest als u die Funny Pictures gaat zien, want deze ga ik u off course mailen. Hope to see you soon. Bye Bye

Naast typetje amerikaanse dame ashly kun je ook andere typetjes inhuren.

Typetje amerikaanse dame ashly is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Op uw wensen gericht zal Typetje Amerikaanse dame Ashly de avond invullen, met haar humor, extravagante aanwezigheid en de hilarische foto’s die ze van uw gasten maakt. Ze is erg lovely, ladies en Gentle mannen.

En zelfs een playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie kan ze presenteren met haar heerlijke Amerikaanse accent.

Mocht u een Feest of partij hebben in Nijmegen, Groesbeek,  Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Amerikaanse dame Ashly zeker bellen.

Maar ook nu kunt u  een typetje inhuren voor al uw bijeenkomsten in de meest feestelijke periode van het jaar, kerstviering, kerstborrel, kerstfeest,bedrijfsfeest, eindejaarsviering en nieuwjaarsborrels, kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Hope to hear you soon

Love Ashly

Na deze zomer, staat in het najaar ook typetje Ashly weer voor u klaar. Neem contact op met typetjes-inhuren.nl

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuwe typetjes die wij u vanaf nu kunnen aanbieden zijn:

TYPETJE SHELLY SECURITY, Dom blondje in de beveiliging. Zet haar aan de deur en er durft geen boef meer binnen.

TYPETJE NON AGATA, een ondeugende non 🙂

TYPETJE GLITTER EN GLAMOUR, een heerlijk fout roze en alles vloekt, maar zo’n leuke dame.

TYPETJE BEATRIX, voor al uw koninklijke feesten.

Amerikaanse dame Ashly in aktie!

BOEK HIER UW TYPETJE