Typetje Rotterdamse Annie

typetje annie schoonmaakster
typetje annie
typetje annie

Typetje Rotterdamse Annie

Al zijn de corona perikelen nog niet helemaal voorbij
Met een klein feestje zijn we al blij.
En dat vieren we graag
Met een typetje erbij!! JOEHOE, boek mij!
De aller leukste typetjes huur je hier in ūüôā
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

ALLE TYPETJES OOK ONLINE TE BOEKEN.

Spelen en zingen, een live optreden via webcam bij u in de woonkamer of bedrijf!!

Een verjaardagsfeest of een gezellig partijtje? Of bijvoorbeeld voor uw kerstviering, kerstborrel, eindejaarsborrel of eindejaarsviering.  Bel of mail ons om bij ons uw typetje in te huren.

Mijn typetjes reizen heel Nederland door, vooral in de omgeving Brabant Den Bosch/Uden/Veghel/ Eindhoven, in Gelderland regio Nijmegen, maar eigenlijk is niks haar te gek. Voor een leuke opdracht rijd ik heel Nederland rond.

De zomer in bloei, feesten maar.  Uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren.

Meer prijs zingen is ‚ā¨125 en toeslag op feestdagen is ‚ā¨100

En dit kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Al uw bijeenkomsten  kunt u heel gezellig opleuken met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl.

Typetje Rotterdamse Annie is me er eentje. Die kletst je de oren van je kop, met uiteraard een Rotterdams accent, maar oh zo gezellig. Ze is niet moeders mooiste en ook niet de slimste, maar je verveelt je geen moment met haar. Ze lijkt hard te werken en druk te poetsen, maar in werkelijkheid gaat het kletsen haar beter af, dan het poetsen. Ze zit dan wel al 25 jaar in het poets vak, maar door al dat geklets komt er van werken weinig terecht. En kletsen kan ze als de beste. Annie is een gezellige komische act die een zeer leuke aanvulling op uw feest is!

Ons typetje Rotterdamse Annie is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest, bruiloft of partij. Op uw wensen gericht zal Typetje Rotterdamse Annie de avond invullen, met haar humor en aanwezigheid, ze is een enorme kwebbelkous die luidruchtig aanwezig is. Naast typetje Rotterdamse Annie kun je ook andere typetjes inhuren.

En zelfs een bingo, playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie kan ze presenteren met haar heerlijke Rotterdamse accent.

Mocht u een Feest of partij hebben in Den Bosch, Uden, Oss, Nijmegen, Groesbeek, Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Rotterdamse Annie zeker bellen. of mailen via gaby@typetjes-inhuren.nl of vul ons contact formulier in.

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuwe typetjes die wij u vanaf nu kunnen aanbieden zijn:

TYPETJE SHELLY SECURITY, Dom blondje in de beveiliging. Zet haar aan de deur en er durft geen boef meer binnen.

TYPETJE NON AGATA, een ondeugende non ūüôā

TYPETJE GLITTER EN GLAMOUR, een heerlijk fout roze en alles vloekt, maar zo’n leuke dame.

TYPETJE BEATRIX, voor al uw koninklijke feesten.

 

Rotterdamse Annie in aktie!

BOEK HIER UW TYPETJE