Typetje Precilla

typetje precilla inhuren
typetje precilla inhuren
typetje precilla inhuren

Typetje Precilla

Typetje Precilla is een super gezellig typetje echt een lieve meid. Ze is misschien beetje een domme en sjanserige serveerster die het haar gasten naar de zin maakt met haar gebabbel en heerlijke grapjes. Maar dit typetje is absoluut een ondeugend lieve meid.

De lente in bloei, feesten maar. Dit voorjaar uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren. Maar ook straks in de zomer kunt u 1 van onze typetjes boeken!

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuwe typetjes die wij u vanaf nu kunnen aanbieden zijn:

TYPETJE SHELLY SECURITY, Dom blondje in de beveiliging. Zet haar aan de deur en er durft geen boef meer binnen.

TYPETJE NON AGATA, een ondeugende non 🙂

TYPETJE GLITTER EN GLAMOUR, een heerlijk fout roze en alles vloekt, maar zo’n leuke dame.

TYPETJE BEATRIX, voor al uw koninklijke feesten.

Wat kan je van Precilla verwachten?

Typetje Precilla heeft een licht Rotterdams maar liefdevol en soms een wat irritant accent ;-),maar met wat grappige maar niet al te slimme opmerkingen maakt ze er een hele gezellige boel van. Er zal veel gelachen worden met en om deze dame.

Via deze website kunt u verschillende soorten typetjes inhuren. Kijkt u gerust verder bij mijn andere typetjes. En heeft u vragen oer de mogelijkheden voor een typetje dat niet op deze website te vinden is, neemt u dan gerust contact op en dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Lange koude nachten deze winter, tijd voor een feest. De lente staat om de hoek, feesten maar. Dit voorjaar uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren.

En dit kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Typetje-Precilla in actie

Wilt u Typetje Precilla inhuren? Dit kan bijvoorbeeld voor uw kerstviering, kerstborrel, eindejaarsborrel of eindejaarsviering.

Boek  hier uw typetjes voor uw 50e verjaardag, jubileum, kerstviering, nieuwjaarsborrel en bedrijfsfeest. Wilt u typetje Precilla inhuren? Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden. Of vul ons contact formulier in.