Typetjes

Typetjes

Al zijn de corona perikelen nog niet helemaal voorbij
Met een klein feestje zijn we al blij.
En dat vieren we graag
Met een typetje erbij!! JOEHOE, boek mij!!
De aller leukste typetjes huur je hier in 🙂
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

VANAF NU ZIJN ALLE TYPETJES OOK ONLINE TE BOEKEN.
Spelen en zingen, een live optreden via webcam bij u in de woonkamer of bedrijf!!

Als u iets te vieren heeft zoals bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsfeest, opening, kinderpartijtje, schoolfeest, jubileum, familieweekend, reünie of evenement, boek dan typetjes via typetjes inhuren. Dit typetje zorgt voor grappige entertainment voor leuke en gezellige avond! Gegarandeerd succes op uw feest. Brabantse nachten zijn lang. Lang zullen ze leven, in de gloria.

Meer prijs zingen is €125 en toeslag op feestdagen is €100

De lente in bloei, feesten maar. Dit voorjaar uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren. Maar ook straks in de zomer kunt u 1 van onze typetjes boeken!

En dit kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Typetjes inhuren bij Gaby is een act op maat . De verschillende typetjes zorgen voor humor en gezelligheid, dus neem een kijkje bij onze typetjes en maak uw keuze en boek vandaag nog uw typetje. De typetjes zijn in Nijmegen, Groesbeek, Gelderland, Brabant maar uiteraard in heel Nederland in te boeken.

Al uw bijeenkomsten in de meest feestelijke periodes van het jaar, paasviering, kerstviering/ kerstborrel/ kerstfeesten, eindejaars- nieuwjaarsborrels, jubileum, bedrijfsfeest of openingen, kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van typetjes-inhuren.nl . Hier kunt u uw typetje inhuren.

Heeft u een typetje in gedachten die niet in de lijst met fantastische typetjes staat, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. We proberen een op maat gemaakt product, typetje te brengen. En wie weet kunnen we toch het typetje regelen, waar u naar op zoek bent.

Ook kunnen onze typetjes geboekt worden om op uw dag of avond te presenteren. Dit kan bijvoorbeeld zijn het presenteren van een playbackshow, bingo, talentenjacht, jubileum, opening of aankondigen van artiesten. Heeft u vragen over onze typetjes en presentatie mogelijkheden, bel dan naar 06-47563529 of mail gaby@typetjes-inhuren.nl Of vul ons contact formulier in.

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuwe typetjes die wij u vanaf nu kunnen aanbieden zijn:

TYPETJE SHELLY SECURITY, Dom blondje in de beveiliging. Zet haar aan de deur en er durft geen boef meer binnen.

TYPETJE NON AGATA, een ondeugende non 🙂

TYPETJE GLITTER EN GLAMOUR, een heerlijk fout roze en alles vloekt, maar zo’n leuke dame.

TYPETJE BEATRIX, voor al uw koninklijke feesten.

BOEK HIER UW TYPETJE