Typetje Pink Lady

Typetje Pink Lady
typetje oma sjaan
Typetje Pink Lady
Typetje Pink Lady

Typetje Pink Lady.

Op deze pagina vindt u Typetje Pink Lady. Met haar een dolle boel op uw feest. Pink lady is een hyper actieve en zeer aanwezige gezellige dame.

Ze kan de gasten ontvangen en brengt de mensen direct bij binnenkomst in verbazing en aan het lachen. Ik zou zeggen, het feest kan beginnen, want Typetje Pink Lady is binnen, de leukste Roze dame van de regio. Zelf zou ze zeggen: de leukste roze dame van de eeuw.

De herfst, blaadjes vallen van de bomen, maar laat Pink lady op uw feest maar komen.

En straks voor uw kerstborrel, eindejaarsborrel, nieuwjaarsborrel of bedenk een Rete goeie reden voor een feest zodat je 1 van deze onwijs leuke typetjes via typetjes-inhuren kunt boeken!

Of dit kunt u heel gezellig aankleden met 1 van de andere vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Wie is Typetje Pink Lady. Ze is tikkie extravert, gezellig druk, altijd vrolijk, in voor een dolletje, in voor een dansje en ze zingt ook nog een moppie, wat wil je nog meer.

Boek hier uw Typetje Pink Lady.

Typetje Pink Lady is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Een act op maat. Op uw wensen gericht zal Typetje Pink Lady de avond invullen, met haar humor en aanwezigheid, ze neemt geen blad voor de mond. Naast Typetje Pink Lady kun je ook andere typetjes inhuren.

En zelfs een bingo, playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie kan ze presenteren met haar wat nasale accent 😊

Mocht u een Feest of partij hebben in Nijmegen, Cuijk, Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Pink Lady zeker bellen.

BOEK HIER UW TYPETJE