Typetje Shelly Security

Typetje Shelly Security
Typetje Shelly Security

Typetje Shelly Security

Al zijn de corona perikelen nog niet helemaal voorbij
Met een klein feestje zijn we al blij.
En dat vieren we graag
Met een typetje erbij!! JOEHOE< boek mij!
De aller leukste typetjes huur je hier in 🙂
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

ALLE TYPETJES OOK ONLINE TE BOEKEN.
Spelen en zingen, een live optreden via webcam bij u in de woonkamer of bedrijf!!

Op deze pagina vindt u Shelly Security. Met haar een veilig feest hihihi. Nou Veilig?! Typetje Shelly Security is nou niet bepaald de slimste. Maar houdt er wel van mensen een beetje voor de gek te houden.

Ze kan de gasten ontvangen en brengt de mensen direct bij binnenkomst in verbazing en aan het lachen. Ik zou zeggen, het feest kan beginnen, want Typetje Shelly Security is binnen. Uh nou nee, ze staat bij de deur hahahaha.

Ik heb de zomer in mijn bol. Boek hier nu online uw persoonlijke beveiliging hihihi

En straks voor uw kerstborrel, eindejaarsborrel, nieuwjaarsborrel of bedenk een Rete goeie reden voor een feest zodat je 1 van deze onwijs leuke typetjes via typetjes-inhuren kunt boeken!

Meer prijs zingen is €125 en toeslag op feestdagen is €100

Of dit kunt u heel gezellig aankleden met 1 van de andere vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Wie is Typetje Shelly Security. Ze is een knappe, maar niet al te slimme dame. Ze ziet er stoer uit, maar ondertussen een bang musje, maar daar in tegen fouilleert ze maar al te graag knappe mannen. Veilig op pad, met deze lieve schat!

Boek hier uw Typetje Shelly Security.

Typetje Shelly Security is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Een act op maat. Op uw wensen gericht zal Typetje Shelly Security de avond invullen, met haar humor en aanwezigheid, ze neemt geen blad voor de mond. Naast Typetje Shelly Security kun je ook andere typetjes inhuren.

Mocht u een Feest of partij hebben in Nijmegen, Cuijk, Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Shelly Security zeker bellen.

BOEK HIER UW TYPETJE