Typetje Shelly Security

Typetje Shelly Security
Typetje Shelly Security

Typetje Shelly Security

Op deze pagina vindt u Shelly Security. Met haar een veilig feest hihihi. Nou Veilig?! Typetje Shelly Security is nou niet bepaald de slimste. Maar houdt er wel van mensen een beetje voor de gek te houden.

Ze kan de gasten ontvangen en brengt de mensen direct bij binnenkomst in verbazing en aan het lachen. Ik zou zeggen, het feest kan beginnen, want Typetje Shelly Security is binnen. Uh nou nee, ze staat bij de deur hahahaha.

De herfst, blaadjes vallen van de bomen, maar laat Typetje Shelly Security op uw feest maar komen.

En straks voor uw kerstborrel, eindejaarsborrel, nieuwjaarsborrel of bedenk een Rete goeie reden voor een feest zodat je 1 van deze onwijs leuke typetjes via typetjes-inhuren kunt boeken!

Of dit kunt u heel gezellig aankleden met 1 van de andere vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Wie is Typetje Shelly Security. Ze is een knappe, maar niet al te slimme dame. Ze ziet er stoer uit, maar ondertussen een bang musje, maar daar in tegen fouilleert ze maar al te graag knappe mannen. Veilig op pad, met deze lieve schat!

Boek hier uw Typetje Shelly Security.

Typetje Shelly Security is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Een act op maat. Op uw wensen gericht zal Typetje Shelly Security de avond invullen, met haar humor en aanwezigheid, ze neemt geen blad voor de mond. Naast Typetje Shelly Security kun je ook andere typetjes inhuren.

Mocht u een Feest of partij hebben in Nijmegen, Cuijk, Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Shelly Security zeker bellen.

BOEK HIER UW TYPETJE