Typetje Beatrix

Typetje Beatrix
Typetje Beatrix
Typetje Beatrix

Typetje Beatrix

In deze coronatijd zit feesten er niet in, maar wilt u toch iets leuks doen prive, binnen uw bedrijf of voor uw klanten, maak dan een leuk filmpje met 1 van mijn typetjes. Bijvoorbeeld een promofilmpje van uw nieuwste producten, een kerstgroet ipv een kaartje of tijdens de 5 december periode een leuk filmpje van 1 van de leukste pieten van Nederland.
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

VANAF NU ZIJN ALLE TYPETJES OOK ONLINE TE BOEKEN.
Spelen en zingen, een live optreden via webcam bij u in de woonkamer of bedrijf!!

Op deze pagina vindt u Typetje Beatrix. Koninklijk bezoek op uw feest. Typetje Beatrix is enige look a like tussen al deze fantastische typetjes. Ze kan de gasten ontvangen en brengt de mensen direct bij binnenkomst in verbazing. Maar u kunt haar ook vragen een lintje door te knippen of een toespraak te komen houden tijdens uw 25 jarig bestaan of huwelijksfeest.

De zomer in de bol, maar laat Typetje Beatrix op uw feest maar komen.

En straks voor uw kerstborrel, eindejaarsborrel, nieuwjaarsborrel of bedenk een mieters goeie reden voor een feest zodat je 1 van deze onwijs leuke typetjes via typetjes-inhuren kunt boeken!

Of dit kunt u heel gezellig aankleden met 1 van de andere vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Wie is Typetje Beatrix. Deze dame is een dame met klasse, a royal, een dame met stijl, een koninklijk icoon. Geliefd bij jong en oud.

Boek hier uw Typetje Beatrix.

Typetje Beatrix is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Een act op maat. Op uw wensen gericht zal Typetje Beatrix de avond invullen. Naast Typetje Beatrix kun je ook andere typetjes inhuren.

En zelfs een bingo, playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie kan ze presenteren met haar wat nasale accent 😊

Mocht u een Feest of partij hebben in Nijmegen, Cuijk, Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Beatrix zeker bellen.

BOEK HIER UW TYPETJE