Typetje Zuster Agatha 

Typetje Zuster Agatha 
Typetje Zuster Agatha 

Typetje Zuster Agatha

Al zijn de corona perikelen nog niet helemaal voorbij
Met een klein feestje zijn we al blij.
En dat vieren we graag
Met een typetje erbij!! JOEHOE, boek mij!
De aller leukste typetjes huur je hier in 🙂
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

ALLE TYPETJES OOK ONLINE TE BOEKEN.
Spelen en zingen, een live optreden via webcam bij u in de woonkamer of bedrijf!!

Op deze pagina vindt u Typetje Zuster Agatha. Typetje Zuster Agatha is niet wie ze zou moeten zijn. Ze is iets wat ondeugend, wulps, plagerig en niet zo vroom als de Paus dat graag zou willen, oepsie hihihi.  Ze kan de gasten ontvangen en brengt de mensen direct bij binnenkomst in verbazing of u vraag haar later op het feest binnen te komen en de boel op stelten te zetten. Zoals u ziet op de foto’s kan ze ook samen met  zuster Pecunia een bezoekje komen brengen. Dit brengt hilarische taferelen met zich mee. En helemaal met Zuster Pecunia.

Ik heb de zomer in mijn bol, maar laat Typetje Zuster Agatha op uw feest maar komen.

En straks voor uw kerstborrel, eindejaarsborrel, nieuwjaarsborrel of bedenk een “on”gelofelijke goeie reden voor een feest zodat je 1 van deze onwijs leuke typetjes via typetjes-inhuren kunt boeken!

Of dit kunt u heel gezellig aankleden met 1 van de andere vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Wie is Typetje Zuster Agatha. Een jongedame die het klooster saai vind en op zoek is naar een dolletje. Ondeugend, wulps en speels. Houdt van een dansje en zingen.

Meer prijs zingen is €125 en toeslag op feestdagen is €100

Maar nog leuker is het Nonnen duo. Zuster Agatha en Zuster Pecunia. Die 2 zijn hilarisch. Ze kennen elkaar door en door en zijn zo goed op elkaar ingespeeld.

Boek hier uw Typetje Zuster Agatha.

Typetje Zuster Agatha is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Een act op maat. Op uw wensen gericht zal Typetje Zuster Agatha de avond invullen. Naast Typetje Zuster Agatha kun je ook andere typetjes inhuren.

En zelfs een bingo, playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie kan ze presenteren met haar prachtige ogen.

Mocht u een Feest of partij hebben in Nijmegen, Cuijk, Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Zuster Agatha zeker bellen.

 

BOEK HIER UW TYPETJE