Over deze website

Over deze website

Typetjes Inhuren

Al zijn de corona perikelen nog niet helemaal voorbij
Met een klein feestje zijn we al blij.
En dat vieren we graag
Met een typetje erbij!! JOEHOE, boek mij!!
De aller leukste typetjes huur je hier in ūüôā
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

Bij Gaby kun je verschillende soorten typetjes inhuren.

Op deze website vindt diverse typetjes voor uw evenement, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeest, personeelsfeesten, kinderfeestjes, privé feestjes, openingen, vieringen en andere partijen.

Heeft u interesse? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Typetjes op maat. Ik heb komische typetjes, gekke typetjes, maffe typetjes, opmerkelijke typetjes, lachwekkende typetjes,  stoere typetjes, amicale typetjes, stuntelige typetjes, bizarre typetjes, vreemde typetjes, grappige typetjes, stijlvolle typetjes en rare typetjes. Typetjes in vele soorten en maten voor ieder feest. Typetjes en entertainment op maat! Voor ieder feest, verjaardag, viering, partijtje, abraham of sara, bijeenkomst, evenement, teambuilding, familie uitje of gezellig samenkomen kan wel een typetje worden ingezet.

Ook dit voorjaar en zomer staan onze typetjes voor u klaar.

TYPETJES BOEKEN, NEEM NU CONTACT MET ONS OP.

Biografie

Jeugd

Mijn naam is Gaby en ik ben geboren in 1979 in Grave. Een geboren en getogen Brabantse, maar opgevoed door Rotterdamse ouders en die taalinvloeden kun je terug horen. Al op zeer jonge leeftijd was ik dol op muziek, dansen, zingen,toneel spelen, typetjes spelen en verkleden. Op feestjes vermaakte ik mensen met grapjes of voerde ik een klein toneelstukje op. Toen al was ik gek op typetjes spelen. Voor de spiegel presenteerde ik de mini playbackshow of stond verkleed als Madonna met een haarborstel als microfoon al haar liedjes te oefenen en maakte er in gedachten een hele show van. Het publiek ging uit hun dak.

Rond mijn 10e trad ik al live op. Ik acteerde stukjes uit shows van Tineke Schouten, Brigitte Kaandorp, Corrie van Gorp enz. Niet veel later bedacht ik zelf typetjes en schreef teksten en deze liet ik dan zien/ horen op feestjes of op de pronkzitting tijdens carnaval. Typetjes spelen zit in mijn bloed, ik kan niet zonder.

Op 14 jarige leeftijd heb ik in Nijmegen een vooropleiding Toneelkunsten gedaan. Hier kregen we les in onder andere acteertechnieken, improvisatie, stem gebruik, leren vallen, lessen pantomime en hadden maandelijks een uitvoering.

Musical

Toen ik 17 was speelde ik mijn eerste grote rol in een musical. Dit was in het theater van Nijmegen. Hier kwam voor mij de eerste keer echt acteren, dans en zang te samen. Inmiddels heb ik in verschillende musicals gespeeld waarin ik de grotere rollen vertolkte van diverse typetjes/ personages. Van bijvoorbeeld een domme blonde Rotterdamse schoonmaakster in de musical Herrie rond de Maashorst, tot wulpse dame in de Moulin Rouge en een Duitse dame in de musical Tussen Pijen en Piepers tot een pittige activiste in de musical In de ban van de Ringen en in 2014 een Surinaamse Winnie Wok, een zeer gezellig kok. In het toneelstuk ‚ÄúDe Heksen van Roald Dahl‚ÄĚ speelde ik het hulpje van de opper heks.

Het in de huid kruipen van een ander spreekt mij daar het meest in aan. Als typetje kan en mag je heel veel. Je doet uitspraken die in het dagelijks leven ongepast zouden zijn, maar als typetje erg grappig zijn. Heerlijk is dat! Het persoonlijk maken van elke opdracht, maakt het keer op keer weer interessant.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met presenteren van bijvoorbeeld Karaoke feesten, Talentenjachten, kindershows, playback shows, modeshows of een Quiz. En om te presenteren als typetje is helemaal hilarisch.

Zang

Van 2004 tot 2010 heb ik in een meidengroep gezongen. 4 dames onder de naam Dezzled. Een optreden van Dezzled bestond uit een spetterend muzikaal feest waarbij we onze (kleding) stijl aanpasten aan de sfeer van de liedjes die we zongen. Vooral songs uit de jaren 70/80 kwamen geregeld aan bod. En verkleden, dus typetjes spelen kwam ook tijdens deze opdrachten aan bod.

We waren te boeken voor bruiloften, partijen, grote evenementen zoals vierdaagsefeesten, Koninginnedag, pinksterfeesten en personeelsfeesten. Tijdens deze optredens gebruikte we ons creatieve talenten door de optredens aan te vullen met humor, wisselen van pruiken, hoeden, brilletjes, boa’s enz. Een feest om naar te luisteren en te kijken. Het dak eraf!

Deze zangervaring kan dus ook goed van pas komen als u mij als Typetje inhuurt. Het zou namelijk als aanvulling op het speel werk van een typetje leuk kunnen zijn om het typetje dat u heeft geboekt, later nog een leuk optreden te laten doen ( te laten zingen ). Gezellig met de voetjes van de vloer en mee zingen op de hits van de jaren 70. Voor ieder feestje kun u mij inhuren als typetje en kunt u kiezen uit een scala van diverse typetjes zoals een boerse Belgische Heidi, Brantse Oma Sjaan, onze dronken dame Beppie, Rotterdamse schoonmaakster Annie, Tiroler Precilla, Tante Winnie enz.

Presentatrice

Zoekt u een presentatrice en wil u een leuke quiz laten presenteren door een leuk typetje neem dan gerust contact met me op. U kunt mij bellen op telefoonnummer 06 4756 3529 of mailen naar gaby@typetjes-inhuren.nl en bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

BOEK HIER UW TYPETJE