Typetje Dronken Beppie

typetje spaanse schone beppie
typetje beppie spaanse schone
typetje beppie

Typetje Dronken Beppie struikelt over haar eigen voeten hihi.

In deze coronatijd zit feesten er niet in, maar wilt u toch iets leuks doen prive, binnen uw bedrijf of voor uw klanten, maak dan een leuk filmpje met 1 van mijn typetjes. Bijvoorbeeld een promofilmpje van uw nieuwste producten, een kerstgroet ipv een kaartje of tijdens de 5 december periode een leuk filmpje van 1 van de leukste pieten van Nederland.
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

VANAF NU ZIJN ALLE TYPETJES OOK ONLINE TE BOEKEN.

Spelen en zingen, een live optreden via webcam bij u in de woonkamer of bedrijf!!

Boek hier uw typetje, een komische act als aanvulling op uw feest. Verjaardagsfeest? Bel of mail mij om uw typetje in te huren!

Mijn typetjes reizen het hele land door. Van Gelderland, Brabant, Limburg, Utrecht, Noord en Zuid Holland, tegen een kleine vergoeding en voor een leuke opdracht maak ik wel een ritje!

De zomer in mijn bol, feesten maar. Deze zomer uw feest extra leuk met 1 van de typetjes van typetjes inhuren.

En dit kunt u heel gezellig aankleden met de vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Typetje Dronken Beppie (denkt zelf van wel), maar is niet echt Spaans. Ze heeft Spaans bloed van een ver, heel ver familielid. Beppie geloofd wel meer dingen die niet waar zijn, maar dat komt waarschijnlijk doordat ze nog al eens te diep in het glaasje kijkt. Ze vertelt sterke verhalen met soms een dubbele tong. En struikelt nog wel eens over haar eigen voetjes. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Op uw wensen gericht zal Typetje Dronken Beppie de avond invullen, met haar humor en aanwezigheid. Door haar enigszins wat lastige dronkenschap komt ze niet goed uit haar woorden en ook daarbij gaat het lopen en dansen  soms ook wat lastiger. Naast Typetje Dronken Beppie kun je ook andere typetjes inhuren.

Ook kan Typetje Dronken Beppie zelfs een playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie presenteren, maar dat het dan soms lastig voor der is om uit der woorden te komen hoort u dan wel of omdat ze wat dingen vergeet is het een hilarische vertoning.

Mocht u een Feest of partij hebben in Uden, Veghel, Den Bosch, Nijmegen, Groesbeek Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje Dronken Beppie zeker bellen.

Je lacht je rot met en om deze dame!

Na deze zomer, staat in het najaar ook typetje Beppie weer voor u klaar. Neem contact op met typetjes-inhuren.nl

NIEUW NIEUW NIEUW

Nieuwe typetjes die wij u vanaf nu kunnen aanbieden zijn:

TYPETJE SHELLY SECURITY, Dom blondje in de beveiliging. Zet haar aan de deur en er durft geen boef meer binnen.

TYPETJE NON AGATA, een ondeugende non 🙂

TYPETJE GLITTER EN GLAMOUR, een heerlijk fout roze en alles vloekt, maar zo’n leuke dame.

TYPETJE BEATRIX, voor al uw koninklijke feesten.

Typetje Dronken Beppie in aktie!

BOEK HIER UW TYPETJE