Typetje Miep Paniek

Typetje Miep Paniek
Typetje Miep Paniek
Typetje Miep Paniek

Typetje Miep Paniek.

Al zijn de corona perikelen nog niet helemaal voorbij
Met een klein feestje zijn we al blij.
En dat vieren we graag
Met een typetje erbij!! JOEHOE, boek mij!
De aller leukste typetjes huur je hier in 🙂
Neemt u gerust een kijkje op www.typetjes-inhuren.nl en mocht je vragen hebben, bel of mail me dan 🙂

VANAF NU ZIJN ALLE TYPETJES OOK ONLINE TE BOEKEN.
Spelen en zingen, een live optreden via webcam bij u in de woonkamer of bedrijf!!

Op deze pagina vindt u Typetje journaliste Miep Paniek. Met haar een dolle boel op uw feest. Miep Paniek is een hyper actieve en zeer aanwezige gezellige dame.

Ze kan de gasten ontvangen en brengt de mensen direct bij binnenkomst in verbazing en aan het lachen. Ik zou zeggen, het feest kan beginnen, want Typetje journaliste Miep Paniek is binnen, de leukste Roze dame van de regio. Zelf zou ze zeggen: de leukste roze dame van de eeuw. En boekt u Miep Paniek samen met Razende Riet, dan weet u niet wat u ziet. Dit komische duo brengt altijd weer hilarische momenten met zich mee.

Ook zingt Miep en ook samen met haar collega maken ze er een knal fuif van.

Meer prijs zingen is €125 en toeslag op feestdagen is €100

Ik heb de zomer in mijn bol, maar laat Typetje journaliste Miep Paniek op uw feest maar komen.

En straks voor uw kerstborrel, eindejaarsborrel, nieuwjaarsborrel of bedenk een Rete goeie reden voor een feest zodat je 1 van deze onwijs leuke typetjes via typetjes-inhuren kunt boeken!

Of dit kunt u heel gezellig aankleden met 1 van de andere vrolijke feestelijke grappige typetjes van www.typetjes-inhuren.nl .

Wie is Typetje journaliste Miep Paniek. Ze is paniekerig, druk, tikkie gestrest, maar met een lach en in voor een dolletje, wat wil je nog meer. Je kunt Typetje journaliste Miep Paniek inhuren solo of met haar collega………..

Boek hier uw Typetje journaliste Miep Paniek met eventueel haar leuke collega Razende Riet.

Typetje journaliste Miep Paniek is te boeken voor verschillende soorten feesten en partijen. Je kunt de typetjes inhuren om uw bedrijfsfeest te openen of tijdens uw evenement wat gezelligheid te brengen. Entertainment op uw personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft. Een act op maat. Op uw wensen gericht zal Typetje Pink Lady de avond invullen, met haar humor en aanwezigheid, ze neemt geen blad voor de mond. Naast Typetje Mientje Paniek kun je ook andere typetjes inhuren.

En zelfs een bingo, playbackshow, talentenjacht, opening, jubileum of presentatie kan ze presenteren met haar wat nasale accent 😊

Mocht u een Feest of partij hebben in Nijmegen, Cuijk, Gelderland, Brabant of elders in Nederland, dan mag u Typetje journaliste Miep Paniek zeker bellen.

BOEK HIER UW TYPETJE